Digitaal

Online digibordsoftware
Groep 1-4:
Take it easy groep 1-4 bestaat uit een digibordapplicatie met vele mogelijkheden. Er is een applicatie voor groep 1-2 en groep 3-4. Elke applicatie bestaat uit 10 units. Iedere unit sluit aan bij 4 subthema's, die veelvuldig aan jonge leerlingen in het primair onderwijs worden aangeboden. De native speaking co-teacher start de unit met het filmpje.

Groep 5-8:
De webbased digibordapplicatie is leidend voor Take it easy. Naast de volledige lessen biedt de applicatie ook een digitale versie van het werkboek, de antwoorden, de kopieerbladen, de nieuwe woordjes met uitspraak en de luisterteksten. Via het internet logt de leerkracht in.

Methode beschikbaar voor tablet
Is de school zich aan het oriënteren op tablets in het onderwijs? Zij kunnen ook werken met Take it easy op iPads of andere tablets in de SchooltasApp. Met deze app heeft de school alles van de methode binnen handbereik op de tablet: werkboek, antwoordenboek, groepsmap van groep 8.

Er wordt ook een webversie ontwikkeld.

App Take it easy prentenboeken app take it easy
Van de prentenboeken bij Take it easy is een App gemaakt.

Bij Take it easy zijn 20 prentenboeken ontwikkeld. Deze zijn geanimeerd op het digitale schoolbord weer te geven. Van 5 prentenboeken is nu een app voor de iPad gemaakt. Verhaaltjes luisteren en lezen is nog nooit zo leuk geweest! Binnenkort in de AppStore.

1/1Klik om de foto te vergroten